„ДИ ВЕН“ ООД


Производство на електрокари, самосвали, влекачи с кабини

Втора употреба

„ДИ ВЕН“ ООД

 

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ НА ЛАМАРИНА И МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ

„ДИ ВЕН“ ООД


Производство на електрокарисамосваливлекачи с кабини

Атракционно влакче

„ДИ ВЕН“ ООД


Производство на електрокарисамосваливлекачи с кабини

„ДИ ВЕН“ ООД


Сервизиране и доставка на резервни части за кари

Ремонт на сметосъбираща техника

Продукти

Електрокари високоповдигачи

Електрокари високоповдигачи

Сред най-големите им преимущества са изключителната маневреност, надеждните агрегати и високата ергономичност. Удобни са за употреба, както и лесни за поддържане и обслужване.

Втора употреба

Втора употрeба мото-, газо- и електрокари, палетни колички- рециклирани. Предлагаме широк спектър от различни модели подемна складова техника на водещи марки кари на световния пазар. За всички машини предлагаме гаранция и план за сервизно обслужване и поддръжка.

Изработка на оградни и интериорни пана

Каталог с над 200 вида различни пана.

Платформени и самосвали

Платформени електрокари и самосвали

Предназначени са главно за превозване на единични или палетизирани товари. Придвижват се върху терени с твърда настилка, без значение дали са равни или леко наклонени.

Влекачи

Влекачи

С тяхна помощ се транспортират товари за вътрешнопроизводствени цели. Използват се за гаров или складов транспорт. Могат да превозят ремаркета по равни или леко наклонени терени.

Ремонт на сметосъбираща техника

Извършваме ремонти на на сметосъбиращи надстройки. Подмяна на повредени елементи с нови .Като повечето от тях изработваме сами чрез Лазерно рязане ,което намалява цената им доста.Контакти с фирми производители на такива надстройки за доставка на резервни части.

За „Ди-Вен“ ООД

производство на електрокари

Фирма ДИ-ВЕН ООД е основана през 1991 г. Главната насоченост на предприятието е производството на пълния асортимент от електрокари – високоповдигачи, платформени електрокари, както и влекачи с кабини и разнообразни надстройки върху платформата в зависимост от нуждите и желанията на поръчителя.

Освен готовите продукти, разполагаме и със складова наличност на резервни части за всички машини, а поддръжката, която предлагаме, е в и извън гаранционния срок на електрокарите.

За да Ви осигурим първокласни услуги, поддържаме изключително професионален екип от квалифицирани инженери, заварчици, монтьори, стругари и още много специалисти. Броят на клиентите ни постоянно нараства, като 90% от производството ни намира пазар извън България – в Германия, Италия, Русия, Унгария, Беларус, Украйна, Полша, Румъния и др.

Собствена производствена база

Екип от висококвалифицирани инженери и служители

Продукти, отговарящи на европейските изисквания и стандарти

Техническо обслужване, гаранционен и следгаранционен сервиз

Резервни части

Ди-Вен предлага голям асортимент от резервни части за мотокари, електрокари и автомобили на склад.
Виж повече

Предлагани услуги

Поддържаме високо квалифициран екип за извършване на ремонтна дейност на електрокари, мотокари и автомобили.
Виж повече