„ДИ ВЕН“ ООД


Производство на електрокари, самосвали, влекачи с кабини

„ДИ ВЕН“ ООД


Сервизиране и доставка на резервни части за кари

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ НА ЛАМАРИНА И МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ

„ДИ ВЕН“ ООД


Производство на електрокарисамосваливлекачи с кабини

Продукти

Електрокари високоповдигачи

Електрокари високоповдигачи

Сред най-големите им преимущества са изключителната маневреност, надеждните агрегати и високата ергономичност. Удобни са за употреба, както и лесни за поддържане и обслужване.

Платформени и самосвали

Платформени електрокари и самосвали

Предназначени са главно за превозване на единични или палетизирани товари. Придвижват се върху терени с твърда настилка, без значение дали са равни или леко наклонени.

Влекачи

Влекачи

С тяхна помощ се транспортират товари за вътрешнопроизводствени цели. Използват се за гаров или складов транспорт. Могат да превозят ремаркета по равни или леко наклонени терени.

Ремаркета

Ремаркета

Ремаркетата, които произвеждаме, са с 2000 кг. тегло на прикачен товар и притежават пневматични гуми – предни и/или задни. Широки са 980 см., дълги – 2650 см. и са високи 545 см.

За „Ди-Вен“ ООД

производство на електрокари

Фирма ДИ-ВЕН ООД е основана през 1991 г. Главната насоченост на предприятието е производството на пълния асортимент от електрокари – високоповдигачи, платформени електрокари, както и влекачи с кабини и разнообразни надстройки върху платформата в зависимост от нуждите и желанията на поръчителя.

Освен готовите продукти, разполагаме и със складова наличност на резервни части за всички машини, а поддръжката, която предлагаме, е в и извън гаранционния срок на електрокарите.

За да Ви осигурим първокласни услуги, поддържаме изключително професионален екип от квалифицирани инженери, заварчици, монтьори, стругари и още много специалисти. Броят на клиентите ни постоянно нараства, като 90% от производството ни намира пазар извън България – в Германия, Италия, Русия, Унгария, Беларус, Украйна, Полша, Румъния и др.

Собствена производствена база

Екип от висококвалифицирани инженери и служители

Продукти, отговарящи на европейските изисквания и стандарти

Техническо обслужване, гаранционен и следгаранционен сервиз

Резервни части

Ди-Вен предлага голям асортимент от резервни части за мотокари, електрокари и автомобили на склад.

Виж повече

Предлагани услуги

Поддържаме високо квалифициран екип за извършване на ремонтна дейност на електрокари, мотокари и автомобили.

Виж повече