Продукти

Електрокари високоповдигачи

Безспорните предимства на тези машини са голямата маневреност, надеждните агрегати, високата степен на ергономичност, лесната експлоатация при обслужване.

Втора употреба

Втора употрeба мото-, газо- и електрокари, палетни колички- рециклирани. Предлагаме широк спектър от различни модели подемна складова техника на водещи марки кари на световния пазар. За всички машини предлагаме гаранция и план за сервизно обслужване и поддръжка.

Платформени електрокари и самосвали

Платформеният електрокар е предназначен за превоз на единични и палетизирани товари по равни или леко наклонени пътища с твърда настилка.

Влекачи

Влекачът е предимно за вътрешнозаводски, складов и гаров транспорт, предназначен е за превоз на ремаркета по равни или леко наклонени пътища с твърда настилка.

Ремаркета

“Ди-Вен” предлага производство на ремаркета с тегло на прикачения товар 2000кг., пневматични предни/задни гуми, дължина 2650см., ширина 980см., височина 545см.

Подвижни товарни рампи

Подвижните товарни рампи се използват за бързо и ефективно за товарене и разтоварване на продукти. Те имат за главна цел компенсациите на разликите във височина на товарното помещение и камиона.

Туристическо атрактивно влакче

Ние се занимаваме с производство и продажба на атракционни туристически влакчета, с дизелов двигател. В много градове то е основно транспортно средство за екскурзия и за забавление на туристите.