За нас

“ДИ-ВЕН“ ООД започва развитието си през 1991г.

Основен предмет на дейността на фирмата е производството на електрокари, сервизиране и доставка на резервни части за кари. Фирмата разполага със собствена производствена база. Има разработена собствена конструкция електрокари, които успешно продава в страната и чужбина.

При нас работят висококвалифицирани инженери, монтьори, заварчици, стругари и др., които отговарят на изискванията на длъжността и професията, която изпълняват. Фирмата има много клиенти от страната и чужбина, като 90% от продукцията е за чужбина: Русия, Полша, Унгария, Германия, Румъния, Италия, Украйна, Беларус и др.

“ДИ ВЕН” ООД успява да задържи своите основни клиенти и да разширява своите контакти, тъй като предлага висококачествени продукти, отговарящи на европейските изисквания и стандарти. По-голямата част от компонентите, които вграждаме са български, но по желание на клиента или за постигане на определени параметри и качество, се вграждат вносни компоненти: импулсни регулатори CURTIS и PG Drive, гуми Марангони, профили Hoesch, двигатели AMRE и др.

Фирмата осигурява техническо обслужване, гаранционен и следгаранционен сервиз на карите закупени от нея, доставка и пускане в експлоатация на новозакупените кари при желание на купувача, доставка на резервни части.

Предвид изключително голямата конкуренция на вътрешния и външния пазар, целта на фирмата е да подобри и обогати гамата на произвежданите машини и по този начин да привлече нови клиенти не само от страната, но и от чужбина.

Нашата мисия

9

Да доставя на своите клиенти желаното от тях качество и да бъде техен партньор

9

Да осигурява достатъчни приходи за собственика и да обогатява живота на местните хора

Нашата визия

9

Да развиваме добрите си служители

9

Да произвеждаме все по-качествени стоки

9

Продуктите ни трябва винаги да са налични и достъпни за нашите клиенти

9

Да оптимизираме разходите си

Нашите ценности

9

Да действаме почтено и да спазваме обещанията си

9

Да се отнасяме честно с конкуренцията

9

Да постигаме най-добри резултати във всичко, което правим

Сертификати

ДИ-ВЕН ООД

Висококачествени продукти, отговарящи на европейските изисквания и стандарти

Продукти