„ДИ ВЕН“ ЕООД


Производство на електрокари, самосвали, влекачи с кабини

„ДИ ВЕН“ ЕООД


Сервизиране и доставка на резервни части за кари

Продукти

Електрокари високоповдигачи

Електрокари високоповдигачи

Притежават редица преимущества – изключително маневрени са, с надеждни агрегати и са високо ергономични. Те са лесни за експлоатация, поддръжка и обслужване.

Платформени и самосвали

Платформени електрокари и самосвали

Основното им предназначение е да превозват товари – единични или палетизирани. Подходящи са за терени с твърда настилка, независимо дали са равни или леко наклонени.

Влекачи

Влекачи

Транспортират товари за вътрешнозаводски цели, а се използват и като гаров и складов транспорт. Превозват ремаркета по равни пътища или такива с лек наклон.

Ремаркета

Ремаркета

Произвеждаме ремаркета с 2000 кг. тегло на прикачения товар и пневматични предни и/ или задни гуми, ширина – 980 см., дължина – 2650 см., височина – 545 см.

За „Ди-Вен“ ЕООД

производство на електрокари

Фирма ДИ-ВЕН ЕООД е основана през 1991 г. Главната насоченост на предприятието е производството на пълния асортимент от електрокари – високоповдигачи, платформени електрокари, както и влекачи с кабини и разнообразни надстройки върху платформата в зависимост от нуждите и желанията на поръчителя.

Освен готовите продукти, разполагаме и със складова наличност на резервни части за всички машини, а поддръжката, която предлагаме, е в и извън гаранционния срок на електрокарите.

За да Ви осигурим първокласни услуги, поддържаме изключително професионален екип от квалифицирани инженери, заварчици, монтьори, стругари и още много специалисти. Броят на клиентите ни постоянно нараства, като 90% от производството ни намира пазар извън България – в Германия, Италия, Русия, Унгария, Беларус, Украйна, Полша, Румъния и др.

Собствена производствена база

Екип от висококвалифицирани инженери и служители

Продукти, отговарящи на европейските изисквания и стандарти

Техническо обслужване, гаранционен и следгаранционен сервиз

Резервни части

Ди-Вен предлага голям асортимент от резервни части за мотокари, електрокари и автомобили на склад.

Виж повече

Предлагани услуги

Поддържаме високо квалифициран екип за извършване на ремонтна дейност на електрокари, мотокари и автомобили.

Виж повече